Wat onze klanten vinden

“Like the zero in mathematics, silence is an absence with a function”C. Glenn

Hans de Wolff

Toine is iemand die je met zijn enthousiasme snel over eventuele weerstanden heen helpt en er niet om heen draait wat hem wel en niet aanspreekt. Hij daagt je uit je presentatie echt eens op een andere manier te doen. Ik vond het werken met Toine bijzonder aangenaam.

Hans de Wolff Directeur Particulieren, Triodos Bank Nederland

Anne Walraven

Ik heb Toine leren kennen als sprekerscoach bij TEDxDelft en heb gezien hoe hij met zijn duidelijke en opbouwende feedback presentaties snel van 'goed' naar 'geweldig' krijgt. Voor mijn talks bij TEDxDelft en later bij de Verenigde Naties heb ik veel gehad aan de coaching van Toine, zowel in de structuur van de presentatie zelf als in de flow van het presenteren. Een aanrader voor iedereen!

Anne Walraven FutureFuel

Rutger de Graaf

Toine heeft mij als coach geholpen met de voorbereiding van mijn TEDx talk in 2013 over drijvende steden. Zijn praktische tips en zijn ervaring als sprekerscoach waren van grote waarde om mijn verhaal in slechts 9 minuten duidelijk en aansprekend voor het voetlicht te brengen. Hierdoor hebben wij als bedrijf nieuwe doelgroepen weten te bereiken.

Rutger de Graaf DeltaSync

Bennie Mols

Bij de voorbereiding van mijn TEDX-Delft-lezing in 2012 ben ik met plezier en succes gecoacht door Toine. Toine heeft me geholpen om de juiste balans te vinden tussen de inhoud van de presentatie, de emotionele lading ervan en de vorm, zowel qua beeld als qua lichaamstaal. Die balans heeft de lezing tot een succes gemaakt.

Bennie Mols wetenschapsjournalist, auteur en spreker 

Nienke Bloem

Voor het Net Promoter Event heeft Toine mij gecoached hoe ik op meer TedEx achtige wijze kon presenteren. Zijn coaching gaf mijn verhaal een duidelijkere kop en staart en ik leerde beter de kracht van stilte gebruiken. En dat in 2,5 uur. Dank je wel!

Nienke Bloem Customer Experience Professional

Mileha Soneji

Jet was een van de coaches voor de TEDx Delft talk die ik heb gegeven. Met elke tip die ze gaf, zag ik mijn presentatie verbeteren. Hoe ze hielp om structuur aan te brengen in de onderwerpen en hoe ze een flow gaf aan mijn verhaal was geweldig. Voor alle problemen die ik had, kon ik bij haar terecht en altijd was ze er met een geruststellende glimlach die zei: 'Alles komt goed'.

Mileha Soneji
Winner TEDxDelft Award 2015
Spreker TEDxDelft 2015

Dr. Shou-En Zhu

Het deed me veel plezier om door Jet te worden gecoacht ter voorbereiding op mijn TEDx talk. Het gaf me veel zelfvertrouwen om voor een groot publiek te spreken. Het is een uitdagende taak om een aantrekkelijke speech met genoeg inhoud te geven. Jet heeft een groot talent om een spreker te helpen met structuur in het verhaal aan te brengen en de presentatie in een korte tijd te verbeteren. Ik ben ervan overtuigd dat Jet jouw beste coach is wanneer je je voorbereidt op een buitengewoon goede lezing.

Dr. Shou-En Zhu
Spreker TEDxDelft 2015

Wioletta Ruszel

Ik ontmoette Jet tijdens de voorbereiding voor mijn TEDxDelft talk in het voorjaar van 2015. Ik had geen duidelijk idee over mijn onderwerp, hoe je iets interessants kan vertellen in 10 minuten tijd, en hoe ik het zo kon vertellen dat mensen niet in slaap zouden vallen. We zagen elkaar regelmatig en het lukte haar om het verhaal uit mij te krijgen en ze hielp me door het proces om er een mooie talk van te maken. Tijdens het evenement kalmeerde ze me en het was goed om te weten dat ze zo positief was. Jet gaf me zeer waardevolle tips en ordende de ideeën in mijn hersenen. Het was een groot genoegen om met haar te werken, ze is een zeer professioneel en aardig persoon! Hopelijk ontmoeten we elkaar weer in de toekomst!

Wioletta Ruszel
Spreker TEDxDelft Women 2015

Cathelijne Janssen

Jet heeft mij gecoacht ter voorbereiding op mijn TEDx talk in mei 2015. Ik heb Jet leren kennen als een zeer gedreven en positieve coach, die steeds goede tips en feedback gaf over zowel presentatie als inhoud. Ze is professioneel en to the point, met gevoel voor humor!

Cathelijne Janssen
Spreker TEDxDelft Women 2015
www.cateau.nl

TEDxDelft-spreker Patrick Rensen over Jet en Toine:

Jet and Toine waren mijn coaches voor mijn TEDxDelft lezing in 2015. Met hun persoonlijke, enthousiaste en doelgerichte aanpak hebben zij mij uiterst waardevolle technieken aangereikt voor het overbrengen van een aansprekende boodschap. Toepassing van de vele tips tijdens een recente pitch heeft me een Innovatiesubsidie van de Hartstichting opgeleverd. En daar mogen Jet en Toine trots op zijn!

Patrick Rensen Head Endocrinology Research Laboratory, Leiden University Medical Center

Beatriz Seoana de la Cuesta

It was a real pleasure to be coached by Toine for the TEDx Delft Event 2016. He always provides honest and direct feedback and never loses his enthusiasm. Very passionate about his job, he really cares about providing the best performance.

Beatriz Seoane de la Cuesta