Jet van Paassen

Vanzelfsprekend spreken. Dat is waar Jet naar streeft in haar coaching in performen voor groepen. Sinds zij haar diploma behaalde op de School voor Presentatiecoaching coachte zij tientallen sprekers voor onder meer grote presentaties, TED talks, filmopnames en sollicitatiegesprekken.

“Jezelf presenteren doe je de hele dag. Of je nu een informeel gesprek met iemand voert of voor een volle zaal staat, je presenteert jezelf. Er hoeft geen verschil te bestaan tussen degene die je bent (en hoe je je voelt) in een gesprekje aan de bar en degene die een presentatie geeft voor een 100-koppig publiek.”

Naast de manier van presenteren, coacht Jet ook op inhoud, structuur en je (eventuele) visuele ondersteuning. Vol vertrouwen in elke spreker. Want kun je praten, dan kun je spreken!

jet@performercoaching.nl
Jet’s LinkedIn-profiel
06 26 27 84 59

Wat zeggen klanten over Jet?

Mileha Soneji

Jet was een van de coaches voor de TEDx Delft talk die ik heb gegeven. Met elke tip die ze gaf, zag ik mijn presentatie verbeteren. Hoe ze hielp om structuur aan te brengen in de onderwerpen en hoe ze een flow gaf aan mijn verhaal was geweldig. Voor alle problemen die ik had, kon ik bij haar terecht en altijd was ze er met een geruststellende glimlach die zei: 'Alles komt goed'.

Mileha Soneji
Winner TEDxDelft Award 2015
Spreker TEDxDelft 2015

14/01/16


Dr. Shou-En Zhu

Het deed me veel plezier om door Jet te worden gecoacht ter voorbereiding op mijn TEDx talk. Het gaf me veel zelfvertrouwen om voor een groot publiek te spreken. Het is een uitdagende taak om een aantrekkelijke speech met genoeg inhoud te geven. Jet heeft een groot talent om een spreker te helpen met structuur in het verhaal aan te brengen en de presentatie in een korte tijd te verbeteren. Ik ben ervan overtuigd dat Jet jouw beste coach is wanneer je je voorbereidt op een buitengewoon goede lezing.

Dr. Shou-En Zhu
Spreker TEDxDelft 2015

10/02/16


Wioletta Ruszel

Ik ontmoette Jet tijdens de voorbereiding voor mijn TEDxDelft talk in het voorjaar van 2015. Ik had geen duidelijk idee over mijn onderwerp, hoe je iets interessants kan vertellen in 10 minuten tijd, en hoe ik het zo kon vertellen dat mensen niet in slaap zouden vallen. We zagen elkaar regelmatig en het lukte haar om het verhaal uit mij te krijgen en ze hielp me door het proces om er een mooie talk van te maken. Tijdens het evenement kalmeerde ze me en het was goed om te weten dat ze zo positief was. Jet gaf me zeer waardevolle tips en ordende de ideeën in mijn hersenen. Het was een groot genoegen om met haar te werken, ze is een zeer professioneel en aardig persoon! Hopelijk ontmoeten we elkaar weer in de toekomst!

Wioletta Ruszel
Spreker TEDxDelft Women 2015

10/02/16


Cathelijne Janssen

Jet heeft mij gecoacht ter voorbereiding op mijn TEDx talk in mei 2015. Ik heb Jet leren kennen als een zeer gedreven en positieve coach, die steeds goede tips en feedback gaf over zowel presentatie als inhoud. Ze is professioneel en to the point, met gevoel voor humor!

Cathelijne Janssen
Spreker TEDxDelft Women 2015
www.cateau.nl

10/02/16